brothers oh brothers

Mina bröder är de bästa bröderna på jorden, om du frågar mig. De är så fantastiskt kloka, vackra och roliga. När jag blir stor vill jag bli precis en sådär fin människa som de är. Felix och Gustav.
Vi har aldrig varit sådär gosiga med varann och därför så gråter mitt hjärta ibland över hur jag bara vill skrika jag älskar dig. För jag älskar dem så in i bombens med ingen säger det någonsin i min familj. Förutom pappa som brukar viska det när han kramar mig god natt ibland, och när jag gråter hejdlöst i hans famn. Och jag kan inte förmå mig att säga detsamma för jag har nästan aldrig sagt den meningen till någon.
Åh vad jag älskar er finaste bröder.
.
Just nu sitter jag och försöker få ihop bilder till det där fotoalbumet Gustav och jag klistrar ihop till mamma som fyller år nästnästa vecka. Jag känner bara hur jag älskar sönder min familj för tillfället.
-hanna

do you realize that you have the most beautiful face.



Nej förresten - här vill jag bo.

Idag har varit på moderna med klassen vilket rockade. Jag älskar verkligen moderna. Och min klass. Annars har inget spännande skett idag. Efter moderna träffade jag Astrid en snabbis. Vi fotade varann och var rätt så balla.
Jag är rätt broken rent allmänt och dör lite för varje dag. Jag längtar bara efter att bli frisk. Eller riktigt sjuk så att jag kan vila mig till friskhet. Imorgon har inte jag någon skola minsann. Men jag tänkte gå och lägga mig nu om 2 minuter så att jag kan ägna hela morgondagen åt att studera och bli av med alla de där 1000 läxorna jag har. 2 kanske de är men saftiga jävlar. Hejhå och sov gott nu folk. Ni får ett <3 av mig ikväll.
/Hanna

officiellt jättemycket höst.



-astrid

i need some sleep.

Här vill jag bo.
-Hanna

bläääblää


Idag går allt emot mig verkligen. Verkligen allt. Blä. Till och med vinden försöker blåsa omkull mig idag.
/Hanna

legend


Jag igår tagen med iphonen.
Jag har inte så mycker mer att säga.
-Hanna

Kära Läsare!

Finaste, nu när Astrid kommit in i bilden tror jag vi båda funderar lite över vilka inlägg som ni finner mest läsvärda? Är det något ni vill att vi ska ändra på? Framför allt undrar jag om det är något ni tycker är extra kul- exempelvis dagens klädsel, foton tagna av oss rent allmänt, inlägg som det jag skrev i natt och sånt här. Snäll ge oss lite feedback friends!
All kärlek till er från Hanna och Astrid

ett barns berättelser.



söndagar är svartvita, men det är fint.

-astrid

nattuggla

Det är under nätterna som jag finner min inspiration. Det är under nätterna jag skriver, målar och framför allt tänker som bäst. Som klarast.
Mitt rum är den största röran i världen. Och under sena nätter är enda gången jag vill pyssla där inne. Inatt är en sån natt där varken penseln eller pennan lockar utan det kliar i fingrarna att göra ordning av denna röra. Och inte bara det. Göra det en smula finare också. De senaste månaderna har jag verkligen låtit mitt rum förfalla och högarna av saker växa. Jag är så fruktansvärt slarvig, rörig och allt det där, det kan nog varje människa som känner mig intyga.
Inatt önskar jag att mitt rum var mer såhär:



Nu ska jag mycket riktigt ta tag i det hela med mina finaste höstlåtar som sällskap.
/Hanna

merry xmas.




nu ska jag till min vän frida och fira lilla julafton. temat är ryssland och jag är en rysk ballerina. sådeså. nu ska jag dansa vidare!

-astrid

how did we get ourselves so lost.



idag har alla ettor på min skola haft friluftsdag. friluftsdag brukar i vanliga fall innebära bland annat klättring, löpning eller fotboll, men istället sprang vi runt och letade efter skatter, lekte under hökens vingar, källsorterade osv. för att vara en friluftsdag har det definitivt varit en fin dag, men i övrigt så håller jag på att bli sjuk. får får får inte bli sjuk nu. dumma immunförsvar.

-astrid

hej



Idag har jag sett ut såhär. Hejdå!

-Hanna

i could see your tender smile



Jag sitter här i min säng, i ett helsläckt sovrum och känner hur sjukdomen sprider sig i min kropp. För 17 jag orkar inte bli sjuk. Astrid gick för en stund sen och nu sällskapar istället Sam Cooke mig.
Hedvig kom och lekte med mig i skolan idag. Hon är allt världens sötaste. Vid tre gick vi och tog en mcflurry och promenerade runt, fram tills att Astrid slutade vid fem. Vi gick på vår dagliga Beyond Retro runda vid skolan. Där fann Astrid den finaste klänningen jag sett i mitt liv. Jag funderar på att döda henne och ta klänningen. Efter att tokat ett tag så åkte bara Astrid och jag hem till mig och åt middag som vanligt, tittade på idol och bakade en riktigt snuskig kladdkaka.

Godnatt bästa /Hanna

tre saker jag önskar mig just nu:


1. Gah bah jag dog rätt mycket när jag såg dessa Dr Martens. Alldelesalldelesalldeles för perfekta. Nästa för fina för att vara sanna. Jag vet inte vad jag ska ta vägen så fort jag tittar på dem. Min mamma kommer aldrig låta mig bjuda på dem. Någon som vill köpa ut ett par skor till mig?


2. En man. Idag har jag ägnat mig åt att titta på Dirty Dancing. Jag vill vara någons Baby nu.


3. Jag vill ha sockervaddssaften här i handen nu. Jag har idag svurit eden gentemot mig själv att dricka sockervaddssaft innan jag dör.

Godnatt kära vänner!
/Hanna

where you drink champagne and it tastes just like cherry-cola.


Såhär såg jag ut igår när jag träffade bästis Hedvig. Det är för övrigt hon som tagit bilderna, redigerat dem.

Varje tisdag slutar jag klockan 11. Det är rätt skönt när man, som jag är idag, är jättetrött och känner bara för att ligga framför en bättre film med en kopp te och nutella-mackor i handen. Bättre dag. Speciellt eftersom internet äntligen fungerar hemma. Hipp hipp hurra!

Hanna
ps. jag la ner en hel del tid här på designen igår. så det blev lite mer astrid och hanna. fint, inte sant? hihi.

disco squid.



idag har jag mest sett ut som en discokula, men vissa dagar behövs det. idag var en sådan dag. kanske för att hela ens skola var i trans efter gårdagens val. kanske för att sverigedemokraterna kom in i riksdagen. då kan alla behöva piggas upp lite. eller väldigt mycket.

astrid

En uppdatering angående uppdatering

Kära vänner! Som ni kanske har märkt så har Astrid flyttat in här. Vi bestämde efter en liten diskution över hur skojiga kollektivbloggar kan vara att hon får bo här framöver. Så välkomna henne hörrni. För att pigga upp stämningen lite kan jag upplysa om att mitt egna internet inte kommit igång än hemma trots datatekniker och timtals hårslitande från min fars sida. Sammanlagt tre kvällar har det fungerat de senaste sex veckorna. Hela familjen går bananas och mamma åker in till jobbet för att kunna betala räkningarna på söndagarna och själv måste jag skriva av hela mitt veckoschema(det byts varje vecka) för ha någon sån helst koll. Det är rätt tokigt egentligen hur stort behov vi har av internet för att klara av vardagen. För tillfället skriver jag från min iphone, därav bildlösheten i det här inlägget. Som tur är lider inte min bloggsambo Astrid av samma problem. Sån lyckans ost! <3 / Hanna

jag heter astrid



nu flyttar jag också in här!

valvakar



För tillfället sitter jag hemma hos Astrid och ser på valvakan. Nästan i alla fall. Om Astrids lillebror ville sluta envisas att byta till how i met your mother.
Det har helgen har varit rätt knas. I fredags hade vi överraskningskalas för Elin. Alla började sjunga när vår kära vän kom in och jisses vad glad hon blev. Igår vaknade jag upp med jordens smärtor så jag och malin spenderade dagen framför tvn.
Annars är jag rätt arg just nu med all anledning.
Vi ses vänner!

you are my darling angel.

ser ni sista bilden på keith(ja personligt med förnamn). jag dör. precis sådär vill jag se ut när jag blir stor. ha den blicken.bah
Idag har jag gått i skolan fram tills klockan 5. Det är verkligen något plågsamt. Efter skolan åkte jag och lekte med Astrid. Vi shoppade lite saker som 1. hemligt 2. chokladbollar. Sedan åkte vi hem till mig och åt middag. Jag blev lite arg över att internetet fortfarande inte fungerar trots att vi nu haft en datortekniker hemma på besök. Sedan dess har vi kollat på idol och sedan utfrågningen. nu är jag pömsigt iförd mina julkalsonger och har sömn i åtanke. nattens outfit:
ps.designen gick bananas 2night. får väl ta och tag i saken. någon dag. nu ska ja sussa. godnatt älsklingar!

agnes <3 hanna

Det här är en av mina bästa kompisar Agnes. Hon fyller år idag. Vi har varit bästisar i bara ett halvårplus ändå känns det som vi känt varandra sedan jorden började snurra. Agnes är väldigt smart. Väldigt rolig. Väldigt trevlig. Vi har upplevt så mycket gal1 tillsammans. Jag önskar jag hade tiden att skriva om det men nu looggar min dator ur.
G R A T T I S
ps. rätt bra avtaggade facebook-bilder på oss. hehe...

tänder dem i taket.

Jag är hemma efter en myshelg. Om vi bortser från min cpkropp som gör allt annat än sammarbetar med mig. Nu ska jag  baka muffins med nutella till astrid. hihi hejdå!

hästar och annat



Idag åker jag och hedvig till gotland. jag är sjuk och mitt huvud värker så att jag vill dö. på det har jag fått en vagel i ögat. men fest.

jara

jag iförd astrids jacka, min nya glitterknytblus och 20-spänns-kjol. fotot förövrigt proffsigt taget av astrid.
Min morgon började på sjukhuset där de tömde fem kapslar blod på mig. Hyfsat soft det vill säga. Efter en trevlig skoldag satte jag mig i kronobergsparken med ett sex-pack dammsugare och en lidl-apfelsaft. en stund senare dök theo upp och vi uppdaterade varandra om livet för att sedan promenera vidare och äta middag. jösses vad vuxet mitt liv börjar låta.
annars myste jag i soffan just med föräldrar framför batman, daterad 1966, och nu sitter jag här och nynnar med i bongo bong.
ses kära vänner!
ps. ibland undrar jag vem jag skriver den här bloggen för. mig själv helt klart mest. det är min dagbok. men ibland känns det som att jag förtjänar respons. jag vet inte. kanske, kanske inte.

jesus kristus.


(Astrid är jäkligt bra)
Första kvällen på 3 veckor med internet. Härligt nog har det kännts rätt skönt. Rätt så alltså.
Idag har jag haft en alldeles strålande bra eftermiddag med Agnes. Vi promenerade runt och jag köpte den glittrigaste av knytblusar. Får ni allt se sen. Resultat likamed Agnes är uberkool. Ungefär i samma veva som agnes sa hejdå sa Astrid hej. Vi åt middag för att sedan ta en skogspromenix. Livet är allt bra gott folk.
<3

RSS 2.0