om nån att beröra.

Webbkamera bilder är det bästa jag kan erbjuda just nu. Bilden högst upp är från fredagen. Jag och alex fick en tårta som malin och erik gulligt nog bakat åt oss. Lycka!
Jag tänkte köra frågestund. Fråga och jag lär svara på allt!

just hold my hand now.

Morsning! Igår fyllde jag 16 år, värsta dagen i mitt liv men låt oss låtsas att fredagen var min födelsedag. Den var grrrym!! En dator och leopardpäls var lite av vad jag fick. Jag är nöjd med stort n.
Lite bilder från fredagen lär poppa upp om en stund.
Puss!

djungelvrål och nappar.

bilder från berlin.

black mirror knows no reflection.

Om två dagar fyller jag 16 år. Imorgon ska det firas. Jag och Alexandra slår ihop våra sexton års dagar och ska ha värstabästa födelsedags kalaset imorgon. Kläderna borde därmed på min super sweet 16 vara så glittriga som på tv-showen. Idag köpte jag alltså denna silvertop för några tior på myrorna. Perfekt så perfekt, men vad 17 ska den kombineras med står jag här och tänker nu.
Nu ska jag rota vidare i garderoben.
Ses vänner!

när de skrattar. när de lever.

långärmad t-shirt  jakobs, smycken  butik på gotland, volangväst  london, shorts  second hand.

may my words walk you home safe.

Jag har flyttat en våning upp. Och fått hela våningen till på köpet. Tänk hall, badrum, sovrum med öppen spis och ett rum som ska bli min garderob och inget annat. Tyvärr har mina båda bröder, som båda haft liknande möjlighet tidigare, fått rummen att se ut som en soptipp och inte har de tagit med sig alla sina gamla saker heller. Så här står det fullt med deras saker som jag verkligen inte vågar slänga. Det i kombination med väntan på att mina föräldrar ska orka rensa barnböcker så har jag klämt in mig ett lite så helt vackert är det inte.
Förövrigt visar bilden högst upp vad jag hade på mig idag: Kjol  New york, magtröja  the stray boys och halsband  kappahl.
Tjena mittbena så länge!

in the nude.


novembermörker.

hur mycket jag än älskar vintern och hösten så är väl ändå detta mörker och vinterregn outhärdligt?

when lenin was little.

Den där dumma svininfluenssprutan alltså. Nu har jag fått någon underlig kombination mellan svininfluensa och den halsfluss påminnande förkylning jag haft i några veckor. toppen. Jag har ägnat dan framför datorn, tv:n men mest i sängen. Jag vill bara bli frisk tack.

önskelistan.

Om tre veckor fyller jag år. Och om ytterligare än månad är det jul. Jag har kokat ihop en önskelista:
Leopardkappa från H&M som jag såg häromdan. För en 500lapp. Ih.
Döskallering är dötufft ja. Jag vill ha den gamla klassiska fantomenmodellen eller bara en döskalle. finns på glitter va?
Leopardrosett var något jag köpte och älskade i våras. Den försvann redan efter nån vecka. Femtiolapp på Beyond Retro.
Minidator, min laptop måste vara den trögaste apparaten på jorden och snart flyttar den fasta datorn ner iväg från mig. Som dessutom borde inflikas inte har programmet word och därför måste jag skriva uppsatser på anteckningar.
Sammetströjan tror jag att jag önskat mig i två år nu. Det är dock lite sorgligt hur alla tycks finna den ful. Aja ett större prolbem är att jag aldrig sett den här på nån american apparel butik. någon som faktiskt har gjort det?
Parym. Jean paul gaultiers Fragile. Jag behöver.
Mobiltelefon. Sen jag fick min förra mobil har den gått sönder tre gånger och vart på lagning lika många. Den är som gått som död och jag har gått med lånemobiler av olika slag sen augusti. Ja tack till en mobil jag kan behålla mer än tre veckor.
Leggings. Jag vill helst ha med star wars tryck eller dylikt men sånt går inte att finns eller? De här med moln från american apparel var det bästa alternativet jag funnit hittills.
all knowing, all powerful t-shirten. galet snygg. finns här. jag önskar.
rosa klocka. knokk.se klockan alla har. finns på hollywood också för 200 spänn - ja tack.
två prov imorgon. nu ska det pluggas ja.

i broke down in horror of you standing there.

jag vet att jag är sämst på att svara på kommentarer men jag orkar inte just nu. nu ska jag förövrigt hem till jakob och äta glass. tjabbatjena.

oh daddy don't you know i'm gonna get some soda pop.

Jag har halsfluss på ett ungefär. Min hals håller på att gå sönder. Jag vill bara skrika av smärta just nu men det gör för ont att bara röra tungan. Det här har pågått sedan i måndags, snart en vecka och blir bara värre och värre. Jag har inte orkat ta det lugnt. Jag har inte orkat ha kul. Åh jag vill bara bli frisk. Det och att äta lussebullar vore väl drömmen just nu.

RSS 2.0