i broke down in horror of you standing there.

jag saknar. jag längtar.
Hur mycket jag än önskar mig ett oändligt sommarlov lockar det här något otroligt:

jag vill vakna, titta ut genom fönstret och se det här:

det mysigaste som finns är att åka bil i snöstorm:

kanske snöflingor i håret slår den känslan:

mysiga testunder i solnedgången iakttagen bakom ett fönster inne i värmen:

murriga färger:

mössa, storkoftor, vinterkappa, raggsocker och vinterskor:

längtar vi?

I change shapes just to hide in this place.

En del av min helg:

12:00 på lördagen
Sitter i kön till coldplay.

22:00 på lördagen
Coldplay!!

14:00 på söndagen.
Micke, jag och Hedvig på stadspromenad med kakor och sånt i sikte.

Man I'm Doing Some Dirty Wishing.

Så här såg jag och Hedvig ut när vi promenerade runt igår:

Första bilden på Hedvig iförd min klänning från remake och en väska som minsann är 2hand.
Andra på mig i kjol och skor från new york, tröja gina tricot, scarf  funnen och väska  2hand.

någon?

Perfekt höst jacka  bikbok, vantar  hm, mobil  teknikmagasinet, sjal  american apparel, hallonröda skor  ugg, svarta skor  din sko (via niotillfem) och popaganda biljetter.

Pengarna på mitt konto har som vanligt sinat bort i ingenstans. Jag har inte köpt någonting på hela sommaren så kan någon snälla förklara för mig vart allt har tagit vägen. Jag, som vanligtvis har värmeslag har börjat frysa och huttra som om en förkylning tänker sig att invadera. Längtar därför som en tok efter en mysig höstjacka, gärna den kavajliknande från bikbok, och ett par bekväma höstskor, som sandras svarta. Uggs, jag vet att det är något förbjudet, men åh ni som provat ett par uggs någon gång vet hur fantastiskt det är. Det är som med foppa-tofflor, bara ingen ser en. Förra året köpte jag en liknande huvsjal som försvann på någon fest en snöig kväll. Som jag saknar den. Världens bästa uppfinning ju. Värmer öron och hals. Sen kommer vi till det stora problemet - mobiltelefonen. Tror ni jag kan lyckas hålla min telefon hel i två månader. Å nej, min nya mobil överlevde inte sommaren. Här står jag pank, har tvingats lära mig mina vänners mobilnummer utantill och tvingas fråga folk om jag får låna deras telefoner samtidigt som mina kompisar dessutom skriker ut hur kul vi alla ska ha på popaganda. Jag har för 17 inte råd till en halv biljett ens. aaj!

ingen märker något, ingen ser.

Tjenixen läsare!
Det var banne mig inte igår. 
Saken är den att både min inspiration och blogglust har svalnat en smula. Skolan har börjat och allt jag önskar mig är en oändligt sommarlov (som gärna får innehålla alla årstider för höst är jag sugen så in i bombens på).
Så här har väl mina sommardagar varit överlag:

Dagarna har börjat med sena nätter inpå morgonen. Frukost innan läggdags i soluppgången inne i det varma huset, invirad i sovsäcker:

Efter alldeles för få timmars sömn tar hedvig och jag på oss badkläder och tvättar håret i det iskalla vattnet nere i hamnen. Sen är det lunchdags. Varför inte risgrynsgröt, kanske fiskbullar. Sen blir det kläderna på. Det är som en skattkista när jag och hedvig slängt alla våra favorit kläder på golvet. Kan inte minnas någon dag vi inte burit den andres kläder: 

Sen bär det vanligtvis ner till hamnen. Där finns alltid Ralf. Kanske Jessica. Kanske Micke. Kanske kommer alla andra fina människor också dit:

jag:

Sen måste ralf alltid hemma och fixa något- mopeden, dörren ja vad som. Hedvig och jag är ganska dåliga på att låtsas hjälpa till:

jag har aldrig så kul som med er:

sen är det dags att äta hemma. men lite senare är hela gänget samlat. i början av sommaren runt en lägereld oftast men framåt slutet invirad i filtar i något garage. kanske sena nattbåtturer, kanske smiter vi ner och sitter på hamnkrogens terass efter stängning, kanske åker vi ut och spenderar natten på holmen. så galet fint! så galet saknat!

två av de finaste människorna i mitt liv.


sommartider.

Hedvig är så söt så man vill äta upp henne.
Ralf är den perfekte mannen- här kan vi bland annat se när ralf bygger en dörr. 
Ralf och hans vänner har ett band. De är ärligt talat helt otroligt bra- Defected - lägg det på minnet. De kommer bli stora!

Idag vaknade jag upp hemma hos Jessica med Hedvig brevid mig. Till tonerna av Håkan dansade vi oss i kläderna bara några timmar efter vi kommit hem. I ralfs båt landade vi imorse efter en natt  på den lilla ön som ligger en halvtimme bort från hamnen. Det var galet mysigt runt lägerelden tillsammans med alla de där människorna jag tycker så mycket om. Kan det bli finare? Jag tror knappt det. Efter att tittat på när ralf lagt ut nät idag så åt vi en hel massa hemma hos hedvig. Ölkorv är mitt nya beroende, prova det är himmelriket på jorden. Min mobil pep till och plötsligt stog nästan alla från nattens spektakel på piren redo att hoppa (några mindre redo som jag). Om ändå sommaren vore oändlig. Lite mer florence valentin så skulle den vara perfekt. Är det såhär det känns att vara lycklig?
Nu sitter jag här klädd för en höstdag. Hua mig, jag har inte repat mig sen gårnattens kyla. I kängor, raggsocker, strumpbyxor och hedvigs tokigt sköna stortröja är jag redo för ännu en underbar kväll. Nu gäller det bara att sno ihop den där kladdkakan jag lovat snabbt som attan. Vi ses vänner!

du kommer gå långt.


Det finns så mycket sommarminnen som jag bara vill fylla bloggen med men de är så många att jag knappt kan minnas hälften nu. Varje dag är så olik den andre. Såg här så jag ut i alla fall när jag, Hedvig, Pontus och Mickael badade (eller badade och badade men blöta blev vi i alla fall). Sen cyklade de tre förstnämda till ica och köpte djungelvrål. Sen dess har jag och hedvig legat inne i mitt rum och druckit tranbärsjuice och bara skrattat. Jag kommer ha helt galna magmuskler när hösten börjar. Imorgon kommer ralf hem och vår lycka är gjord!

RSS 2.0