saknarsaknar.


miss u val!

.

 
idag börjar sommaren. gissa om jag är lycklig?
jag har saknat dig hedvig. och alla andra. malin jag dör så jag saknar dig. emma du med. ah jag kan inte ens skriva er alla. jag bara saknar er. för mycket.


jag skulle springa efter men trampa snett.


Kommer ni ihåg när jag Hedvig inredde en vind? Såhär blev det. I videoform med florence valentin i bakgrunden.


bip.


Mötte Heddie en snabbis idag mellan all stress.

you are a keeper.

förlåt val för att jag snor bilder av dig.

Allt är lite uppochner vänt just nu. Vet inte vart jag ska börja. Saknar alla så att det gör ont i båda riktningar. Har en växande oro och en lika stor klump av förväntan. Ännu är väl sommaren ung? Den är väl inte över än? Jag har så mycket kvar. För mig har inte sommaren börjat. Jag väntar fortfarande. Jag vill så mycket mer. Har så mycket mer att göra.
På onsdag far jag och Hedvig till gotland. Vi ska åter bli barn av sommaren och leva i skogen, på stranden, i hamnen och vart som helst men inte hemma. Vi ska komma hem (om ens det) om kvällarna med skrubbsår på knäna, myggbett på armarna och näsor rödmärkta av solen. Som jag saknar sommaren. Som jag längtar. Nu ska jag minsann ringa den filuren och tala ut som vi så gör fem gånger om dagen eftersom vi tillsammans väntar på att vår sommar ska få ta sin början.

dagens inköp.

En blus från Beyond Retro som jag tänker mig att sprätta bort ärmarna på. 17 också att jag inte har en sprättare, som jag säger varje vecka.
Och en kjol från Topshop som jag bara inte kunde lämna där. Åh.

RSS 2.0