ingen märker något, ingen ser.

Tjenixen läsare!
Det var banne mig inte igår. 
Saken är den att både min inspiration och blogglust har svalnat en smula. Skolan har börjat och allt jag önskar mig är en oändligt sommarlov (som gärna får innehålla alla årstider för höst är jag sugen så in i bombens på).
Så här har väl mina sommardagar varit överlag:

Dagarna har börjat med sena nätter inpå morgonen. Frukost innan läggdags i soluppgången inne i det varma huset, invirad i sovsäcker:

Efter alldeles för få timmars sömn tar hedvig och jag på oss badkläder och tvättar håret i det iskalla vattnet nere i hamnen. Sen är det lunchdags. Varför inte risgrynsgröt, kanske fiskbullar. Sen blir det kläderna på. Det är som en skattkista när jag och hedvig slängt alla våra favorit kläder på golvet. Kan inte minnas någon dag vi inte burit den andres kläder: 

Sen bär det vanligtvis ner till hamnen. Där finns alltid Ralf. Kanske Jessica. Kanske Micke. Kanske kommer alla andra fina människor också dit:

jag:

Sen måste ralf alltid hemma och fixa något- mopeden, dörren ja vad som. Hedvig och jag är ganska dåliga på att låtsas hjälpa till:

jag har aldrig så kul som med er:

sen är det dags att äta hemma. men lite senare är hela gänget samlat. i början av sommaren runt en lägereld oftast men framåt slutet invirad i filtar i något garage. kanske sena nattbåtturer, kanske smiter vi ner och sitter på hamnkrogens terass efter stängning, kanske åker vi ut och spenderar natten på holmen. så galet fint! så galet saknat!

Kommentarer
Postat av: Pauline

åh, satt just och tänkte på dej, "gu så länge sen det var hanna skrev i sin underbara blogg", tänkte jag. Så gick jag in på bloglovin och såg att du hade uppdaterat! som alltid gör dina inlägg min dag fulländad. kram!

2009-08-18 @ 21:15:07
URL: http://paulineader.blogg.se/
Postat av: hanna

vilka mysiga bilder, bara du inte tar ett oändligt bloggstopp så är det lungt! :)

2009-08-18 @ 21:31:30
URL: http://puttetjej.blogg.se/
Postat av: hanna elina

finfina bilder

2009-08-18 @ 21:49:52
URL: http://hhanaas.blogg.se/
Postat av: Flora

i wanna be you i wanna be you i wanna be you you you. för dina somrar låter så jävla bra. åh.

2009-08-19 @ 17:55:45
URL: http://floras.blogg.se/
Postat av: anna

det låter som att du har haft en perfekt sommar! :)

2009-09-10 @ 22:15:27
URL: http://annasbl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0