christmas is going to the dogs.

De som känner mig vet att jag gärna har ett projekt framför mig. Hedvig är ofta den enda som kan uppskatta dem på samma sätt som jag, exempelvis förra våren gjorde om ladan till ungdomshängslokal. Ingen uppskattade min ideer om stora tält, hängmattor och golven täckta av trasmattor till en början. Men jag kan säga att det användes flitigt förra sommaren.
Förra sommaren var också då Hedvig och jag flyttade upp på vinden över sommaren. Den här videon beskriver verkligen inte hur knasfint det var.
Den här sommaren var det hönshuset och blir mitt bostadshus. Efter att allt målats vitt och trä lagts över betonggolvet flyttade jag in.
Det är rätt avlångt. På ena sidan placerades ett större bod, pinnstolar i olika färger och min kaninlampa som skiner upp de mörkaste kvällar. Här satt vi med tända ljus om nätterna och på mornarna kan jag säga er att utsikten därifrån är mer än vacker:

Ovanför varje säng finns det en liten hylla för saker och ting. På min sida fanns det plats för några bra böcker, fjärilstavlan (finast på jorden), en liten oljelampa och mitt favvorådjur:

(På den motsatta sidan hängde fyra tavlor på olika frukter smakfullt och som toppen på isberget min favvo klänning stolt)

Åh vad jag önskar att jag inte haft min dumma mobil och fotat allt med i somras. Nu sitter jag här och surar klockan halv 11 på kvällen i oktober. Lite sent.
/Hanna

Kommentarer
Postat av: h.

åh vad jag önskar att jag hade ett hönshus att bo i!

2010-10-07 @ 11:17:07
URL: http://coffeegirl.blogg.se/
Postat av: sara

vilken söt blogg ni har!

2010-10-07 @ 15:58:20
URL: http://nintyfive.blogg.se/
Postat av: sofia

fytusan vad fint!

2010-10-07 @ 18:12:48
URL: http://sofiabystrom.blogg.se/
Postat av: mimmi

näääe?!? åh! jisses vad fint :o

2010-10-08 @ 13:26:07
URL: http://mimmili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0