sommartider.

Hedvig är så söt så man vill äta upp henne.
Ralf är den perfekte mannen- här kan vi bland annat se när ralf bygger en dörr. 
Ralf och hans vänner har ett band. De är ärligt talat helt otroligt bra- Defected - lägg det på minnet. De kommer bli stora!

Idag vaknade jag upp hemma hos Jessica med Hedvig brevid mig. Till tonerna av Håkan dansade vi oss i kläderna bara några timmar efter vi kommit hem. I ralfs båt landade vi imorse efter en natt  på den lilla ön som ligger en halvtimme bort från hamnen. Det var galet mysigt runt lägerelden tillsammans med alla de där människorna jag tycker så mycket om. Kan det bli finare? Jag tror knappt det. Efter att tittat på när ralf lagt ut nät idag så åt vi en hel massa hemma hos hedvig. Ölkorv är mitt nya beroende, prova det är himmelriket på jorden. Min mobil pep till och plötsligt stog nästan alla från nattens spektakel på piren redo att hoppa (några mindre redo som jag). Om ändå sommaren vore oändlig. Lite mer florence valentin så skulle den vara perfekt. Är det såhär det känns att vara lycklig?
Nu sitter jag här klädd för en höstdag. Hua mig, jag har inte repat mig sen gårnattens kyla. I kängor, raggsocker, strumpbyxor och hedvigs tokigt sköna stortröja är jag redo för ännu en underbar kväll. Nu gäller det bara att sno ihop den där kladdkakan jag lovat snabbt som attan. Vi ses vänner!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är nog så det känns att vara lycklig. Jag skulle ha varit hur lycklig som helst om jag hade haft det så bra som du verkar ha det den här sommaren! :)

Kram

2009-08-03 @ 22:26:11
URL: http://sofiabystrom.blogg.se/
Postat av: Duele

låter som helt underbara dagar. Jag önskar att sommaren och lyckligheten aldrig ska ta slut.

2009-08-04 @ 08:13:08
URL: http://duele.blogg.se/
Postat av: hanna elina

gud vad söt hon är :)

2009-08-04 @ 10:07:03
URL: http://hhanaas.blogg.se/
Postat av: Flora

åååh jag dör.

2009-08-05 @ 16:15:26
URL: http://floras.blogg.se/
Postat av: Pauline

åhh,, det där lät alldeles för underbart.

2009-08-06 @ 13:54:53
URL: http://paulineader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0